Je bestaande trouwjurk laten vermaken

Vintage bruidsjurk veranderen

Voeg je eigen stijl toe

Heb je al een trouwjurk ,dan kan deze bij Ruth's Couture vermaakt worden.

Ook als je een vintage bruidsjurk hebt en hier moeten nog wat aanpassingen aan gedaan worden of zelfs voor een groot deel veranderd moet worden. Het zogenaamde pimpen van een trouwjurk.

Maar ook als je een trouwjurk gekocht heb bij een reguliere bruidswinkel of op een tweede hands site, dan kan deze bij Ruth's Couture op maat gemaakt worden.

Er kan heel veel bij Ruth's Couture. Voor alles is er wel een oplossing. Wat bij andere ateliers vaak niet kan, dat kan bij Ruth's Couture vaak wel.

Is je trouwjurk ergens anders niet naar tevredenheid vermaakt, neem gerust contact met me op, dan kijk ik wat nog voor je kan doen. 

Dit kan door de vele jaren ervaring en specialisatie in de bruidsmode. Ik zal je ook eerlijk advies geven over wat er kan en met je mee denken in oplossingen.

Het advies is om eventueel van te voren een prijs op te vragen. Je mag altijd foto's sturen van je jurk, zodat er schatting van de prijs gemaakt kan worden en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Heb je vragen of wil je een afspraak, neem gerust contact op.

 

Je bericht wordt meestal in 1 dag beantwoordt. Soms komt deze in je spam of ongewenste mail terecht. Check deze mailboxen dus ook even.